Reteta -Frigarui de pui cu sos de iaurt


Ingrediente
 
Pentru frigarui:
  • un piept de pui
  • 10 ciuperci medii
  • 2 cepe mari
  • 1 lamaie
  • 4 catei de usturoi
  • 3 linguri ulei de masline
  • rozmarin
  • sare
  • piper
 
Pentru sosul de iaurt
  • 1 iaurt mare
  • 3 catei de usturoi
  • 2 linguri ulei de masline
  • marar

Instructiuni:

  1. Se face o marinata din lamaie, usturoi, ulei de masline, rozmarin, sare si piper in care se pune pieptul de pui taiat in bucati
  2. Puiul se lasa in marinata la frigider pentru min 1 ora si jumatate
  3. Dupa ce puiul s-a marinat se infige pe tepusa alaturi de ciuperci si ceapa si se pune pe gratar
  4. Se face sosul de iaurt amestecand iaurtul cu usturoi, marar, sare si ulei.




Pofta buna!

4 comentarii:

My Instagram