Ingrediente
Pentru frigarui:
- un piept de pui
- 10 ciuperci medii
- 2 cepe mari
- 1 lamaie
- 4 catei de usturoi
- 3 linguri ulei de masline
- rozmarin
- sare
- piper
Pentru sosul de iaurt
- 1 iaurt mare
- 3 catei de usturoi
- 2 linguri ulei de masline
- marar
Instructiuni:
- Se face o marinata din lamaie, usturoi, ulei de masline, rozmarin, sare si piper in care se pune pieptul de pui taiat in bucati
- Puiul se lasa in marinata la frigider pentru min 1 ora si jumatate
- Dupa ce puiul s-a marinat se infige pe tepusa alaturi de ciuperci si ceapa si se pune pe gratar
- Se face sosul de iaurt amestecand iaurtul cu usturoi, marar, sare si ulei.
Pofta buna!
... Dar si ce pofta!!
RăspundețiȘtergere:D sa fie pofta!! pupi
ȘtergerePreferatele mele yumm :*
RăspundețiȘtergere:* merci pentru vizita!
Ștergere