Reteta - Coji de ecler cu scortisoara si crema de ciocolata


Ingrediente:

  • 250 ml apa
  • 1 cana de faina
  • 150g unt
  • 2 oua
  • zahar
  • scortisoara
  • 2 pachete zahar vanilinat
  • 100 g ciocolata topita 



Instructiuni:

  1. Se pune pe foc apa si se adauga untul
  2. Cand untul s-a topit adaugam zaharul vanilinat si faina si amestecam energic
  3. Stingem focul si amecam ouale unul cate unul pana cand se incorporeaza bine
  4. Se fac betisoare si se pun pe o hartie de copt la cuptor 180 grade 10-15 minute pana cand se rumenesc
  5. Dupa ce se scot din cuptor se presara zahar amestacat cu scortisoara ( se servesc alaturi de ciocolata topita sau se pot umple cu diferite creme)



Pofta buna!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

My Instagram